keskiviikko 18. elokuuta 2010

Verkkokauppa auki viikon sisällä

Hockey Tiger Oy:n verkkokauppa tullaan avaamaan viikon sisällä. Pienet asiaan kuuluvat viime hetken takaiskut ovat aihettaneet pienen viivästyksen alkuperäiseen suunitelmaan, mutta nyt näyttäisi siltä että kaikki alkaisi olla valmista. Suurimmat haasteet liittyvät edelleen verkkokaupan grafiikkaan, mutta jollei tuota puolta saada pian reilaan niin kauppa avataan ja ulkonäköä tuunataan sitten ajan kanssa. No problem. Verkkokauppa siis aukeaa osoitteeseen http://www.hockeytiger.fi/.

Valikoima tulee alkuun olemaan melko rajallinen keskittyen lähinnä Rebellion Hockeyn suosituimpiin tuotteisiin. Ajan kanssa valikoimaa tullaan laajentamaan, mutta on hyvä pitää mielessä että Hockey Tiger Oy kyllä toimittaa erillistilauksesta minkä tahansa Rebellionin valmistaman tuotteen.

Maksutapoina verkkokauppa tulee tukemaan kaikkia suomalaisia pankkeja sekä suosituimpia luottokortteja. Yli 150 euron tilaukset tullaan toimittamaan ilman postimaksuja. Tämän summan alle jääviin tilauksiin lisätään hillitty postimaksu, joka käsittää tuotteen pakkauksen ja nopean toimituksen asiakkaalle. Kaikki komposiittimailat tullaan toimittamaan niitä varten erikseen suunnitelluissa pahvipakkauksissa, jonka lisäksi mailat myös suojataan muovikalvolla.

Alle viikko vielä ja Rebellionin kamat ovat saatavilla suurellekin yleisölle.