torstai 16. helmikuuta 2012

Yhteistyökumppanit tiedottavat


Hockey Tiger Oy:n blogissa julkaistaan epäsäännöllisesti myös yhteistyökumppaniemme tiedotteita.

Urheiluvedonlyönti ja jääkiekko – mahtava yhdistelmä

Suomalaisten innostus maamme oikeaan kansallislajiin, (sori vaan pesäpalloilijat) eli jääkiekkoon ei ota laantuakseen. Penkkiurheilijan innostusta ei ainakaan ole laimentanut viime kevään maailmanmestaruus, saatikka sitten se, että tänä päivänä on oikeilla laitteilla ja palveluiden avulla katsottavissa SM-Liigan, NHL:n, KHL:n ja Ruotsin liigan kaikki ottelut. Varsinaista lätkäbuumia lisää varmasti myös se fakta, että kahdet seuraavat jääkiekon MM-kisat tullaan pelaamaan jaetusti Suomessa ja Ruotsissa.

Kun lajin tarjonta on näin laajaa, on urheiluvedonlyönti luonnollisesti vahvasti kuvioissa. Internet on tehnyt vedonlyönnille saman kuin pokerille, molemmat ovat kokeneet räjähdysmäisen kasvun viimeisimpien vuosien aikana. Parhaat pokerihuoneet houkuttelevat netin kautta useita tuhansia pelaajia pelien pariin päivittäin, ihan kuin parhaimmat vedonlyöntifirmatkin. On olemassa paljon pokerihuoneita jotka ovat keskittyneet vain ja ainoastaan pokeriin, mutta usein pokerihuoneen kyljessä on myös nettikasino johon parhaassa tapauksessa kuuluu myös mahdollisuus lyödä vetoja eri urheilulajien tapahtumista kuten jääkiekko. Lätkätulosten veikkaaminen on yksi Suomen suosituimmista vedonlyöntimuodoista, valikoiman ollessa todella laaja. Voit veikata kauden tai tapahtuman alussa mestaria, lyödä pitkävetoa, tulosvetoa, vakiota, monivetoa tai vaikkapa livevetoa joka on ottelun aikana tapahtuvaa vedonlyöntiä.

Olitpa sitten kokenut veikkausvirtuoosi tai aloitteleva arvaaja ja vedonlyönnin lisäksi pokeri innostaa ja kiinnostaa, kannattaa katsastaa nettipokerihuoneisiin keskittynyt pokeriopas nimeltä Pokerlistings.